Velg språk

  • en_GB
WebkameraSkiinfo, vær og føremelding
logo

Søk

Du er her:

Lilleputthammer

Lilleputthammer Familiepark er en hyggelig park utformet som en miniatyrutgave av Storgata i Lillehammer. Her er mange aktiviteter for hele familien.

Båter i Lilleputthammer

Her kan man kjøre tog, biler, båter, karusell, pariserhjul, berg- og dalbane eller suse ned i Ola's froskehopp. Eller man kan boltre seg i klatretårn, hinderløype, på hoppepute og trampoliner. Inne i husene kan barna tegne, bygge, leke eller gå på kino.

I Barnas Bokby er det lesestunder flere ganger daglig, og det spilles ulike teaterforestillinger i den lille byen hver dag.

Lilleputthammer Familiepark i Hafjell er en miniatyrutgave av Storgata i Lillehammer anno 1900 tallet, bygd i målestokk 1:4.

For voksne gir Lilleputthammer Familiepark et historisk tilbakeblikk til 1900-tallet med datidens forretninger, hotell og kafeer. Her finnes 44 forretninger, 2 hotell, 3 kafeer, 2 bakeri, politi og kino. Her finner du alt fra J. Bøhmers Isenkramforretning og Th.Julins Broderiforretning til Pølsemaker Johansen.

Parken passer veldig bra for familier med barn fra 1-10 år, og det er mange fine pause og hvilesteder for de voksne, hvor de kan sitte og se på at barna hygger seg.

Billetter kan kjøpes rabbatert i resepsjonen på Lillehammer Fjellstue eller bestilles sammen med overnatting her på vår webside.

Les mer om Lilleputthammer Familiepark her.

Søk overnatting

Lillehammer Fjellstue logo

N-2618 Lillehammer
Tlf.: +47 61 26 41 00
Koordinater: 61.181356,10.616006

booking@lillehammerfjellstue.no

Lillehammer