I perioden NOV 2017- DES 2018 kommer vi til å gjennomføre omfattende renovering av deler av anlegget vårt.

Leiligheter 2-4 personer:
Disse leilighetene er totalrenovert og fremstår som helt nye leiligheter, Alle vegger og tak og gulv er behandlet og malt, alle møbler er nye, kjøkkenet er helt nytt, nå er det også oppvaskmaskin her. Nødvendige vinduer og dører er byttet ut. Vegg til vegg teppet er borte, og vi har satt inn parkett i alle rom, så leilighetene blir mer allergivennlige. Vi har satt inn Jensensenger med gode overmadrasser. Sengene kan nå settes fra hverandre hvis ønskelig. Det mangler fremdeles en finish som blir klar til vinteren: bilder på veggene og småtepper og annet interiør kommer på plass etter hvert.

Nyrenovert leilighet på Lillehammer Fjellstue

 

Leiligheter 4-6 personer:
Disse leilighetene er totalrenovert. Alle vegger og tak er behandlet og malt, alle møbler er nye. Kjøkken og bad er ikke renovert, da dette ble gjort i 2008-2010. Nødvendige vinduer og dører er byttet ut.  Vegg til vegg teppet er borte, og vi har satt inn parkett i alle rom, så leilighetene blir mer allergivennlige Vi har satt inn Jensensenger med gode overmadrasser. Sengene kan nå settes fra hverandre hvis ønskelig.

Her har vi endret romfordelingen slik at sovealkoven er flyttet fra stuen og inn på soverommet (etter tilbakemeldinger fra fra mange gjester som synes det ville være en bedre ide at alkoven ikke var i stuen.  Soverommet har derfor en Jensendobbeltseng og innefelt køyeseng). Det er fremdeles sovesofa i stuen.

Nyrenoverte leiligheter til leie på Nordseter i Lillehammerfjellet.

 

Leiligheter 6-8 personer:

Blir renovert høsten 2018. 1. etasjen vi se lik ut som leilighetene for 4-6 personer (det vil ikke være sovesofa der), og 2. etagen vil få parkettgulv.  Tak og vegger vil bli behandlet og få hvitt panel for å gi en bedre romfølelse. Det kommer nye møbler på hemsen. 

Bilde kommer når det er ferdig.

 

Fjellstua:

Peisestuen vår er totalrenovert med nye tepper. Alle møblene er trukket om i hyggelige farger, og nye gardiner er på plass. Det er lagt vekt på den gode fjellfølelsen og antikviteter og gamle bilder er funnet fram. Vi har hatt god hjelp av Hege Wølner Interiørdesign her.

Alle tepper i korridorer og trappeganger er også byttet ut , og korridorene er malt i varmere farger. 

Nye farger og tekstiler i peisestua på Lillehammer Fjellstue

 

 

Restauranten:

Her er det totalrenovert, alle vegger er behandlet og malt, parkettgulvet er nytt, og alle møbler er skiftet ut. ha

 

Restauranten på Lillehammer Fjellstue er nyrenovert

 

Vi har flere planer om renovering, og vil oppdatere her fortløpende.