Peisestua

Hyggelige stuer, slik det var før i tiden.

Lillehammer Fjellstue på Nordseter er en tradisjonell norsk fjellstue som tilbyr overmatting på Nordseter i Lillehammerfjellet. Fjellstua er åpen i vintersesongen og ligger plassert midt i skiløypenettet mellom Hafjell og Sjusjøen. Fjellstua ble bygget io 1938, og de nåværende eierne har drevet fjellstua i 25 år.

Den lune og gode peisestua vår

Nyt en rolig time foran peisen med en god bok

Velkommen inn i vår hyggelige peisestue enten du er gjest hos oss eller er på besøk på Nordseter.

Krogenessalongen

Krogenessalongen et hyggelig stue med utsikt over fjellene

TV stua

TV stua på Lillehammer Fjellstue

Velkommen inn i resepsjonen

I resepsjonen på Lillehammer fjellstue ønsker vi deg velkommen til Nordseter enten du skal bo hos oss, eller er en tur innom

Fjellstua på Nordseter

Her finner du resepsjonen som også betjener hyttene og leilighetene våre. 
Her er alle velkomne inn enten man bor hos oss eller andre steder på Nordseter, eller er på dagsbesøk.

I resepsjonen serverer vi kaffe og te med noe attåt, vi har en liten kiosk med turistinformasjon. Her finner du også oppdatert værmelding og oversikt over hvilke løyper som er kjørt og dagens smøretips.

Inne i stuene våre kan du nyte fred og ro med en god bok, spille brettspill eller rett og slett gjøre ingenting. I peisestua har vi WIFI fri sone, men i vår Krogenessalong kan du ta frem PC og logge deg på. Hver kveld etter middagsservering tilbyr vi gratis kaffe og te til våre middagsgjester i peisestuen.

Inne på fjellstua finner du også vår restaurant, som er åpen i vintersesongen. I sommersesongen serverer vi kun frokost. Den kan du lese mer om her.

I vår hyggelige fjellstue kan du kan sove i trivelige passe store rom, og få servert deilig mat i vår restaurant.
I hyttene våre med direkte adkomst til løypene kan, du hygge deg med familie og venner eller du kan leie en leilighet med badstue og panoramautsikt. 
Enten du reiser alene, med familien, en vennegjeng eller en større gruppe har vi alternativer som passer for deg.

Vår høysesong er vinteren på Nordseter. Da får du tilgang til et løypenett på over 600 km med perfekte skispor rett utenfor døren.
Lillehammer Fjellstue ligger midt i løypenettet mellom Pellestova og Hafjell på den ene siden og Sjusjøen og Natrudstilen på den andre,
og er et flott utgangspunkt for fantastiske skiopplevelser enten du skal på hyggetur eller på en god treningsøkt.
Muligheten for å treffe på kjente internasjonale skiprofiler er stor, da vi har et av de beste områdene å trene i. 

Om sommeren har du milevis med sykkelstier og turstier rett utenfor døren, og det er tilrettelagt for en aktiv ferie kanskje
i kombinasjon med et besøk i Lillehammers store utvalg av museer og familieparker. Nærheten til Lillehammer by gjør at vi
også er et godt alternativ til overnatting i Lillehammer dersom du er på gjennomreise.

Vertskap og gjestebehandling er utrolig viktig for oss. Vi er stolte over at vi 10 år på rad mottatt Trip Advisors Fortreffelighetsbevis for god service, og har mange fornøyde gjester som kommer tilbake år etter år. Det gleder oss å få være vertskap, og få å møte så mange hyggelige mennesker. 

Familien har vært i turistnæringen siden oppstarten i den vesle setergrenda Nordseter, og på Lillehammer Fjellstue har vi holdt til i 30 år. For tiden er 3 generasjoner Haslev Martinsen i arbeid hos oss. Vi har valgt en livsstil som gleder oss, og det håper, og ønsker vi at våre gjester skal merke.

Vi ønsker deg velkommen av hele vårt hjerte.

 

Resepsjonen er åpen:

Vinter 2024
Åpen hver dag fra 8-22 frem til etter påske.

For innsjekk utenom åpningstider 
se tilsendt informasjon.

Telefonvakt hele døgnet. 

Fjellstua er åpen:

Fjellstua og restauranten er åpen frem til og med 6. april 2024