Overnatting på Nordseter.

Fjellhytter, ferieleiligheter og rom i ei tradisjonell norsk fjellstue

Overnatting i hytte på Nordseter

Nordseter Hytter

Nordseter Hytter, en hyttegrend i Lillehammer

Nordseter Apartments

Nordseter Apartments

Lillehammer Fjellstue

Bestill hytte på Nordseter hos Lillehammer Fjellstue

Vil du bo i hytte, leilighet eller hotellrom?

Bestiller du ditt opphold direkte hos oss får du garantert den beste prisen.

Lillehammer Fjellstue og Hytteutleie tilbyr et godt utvalg av overnattingsmuligheter i alle prisklasser. Inne på fjellstua har vi rom både med og uten eget bad. I hyttegrenda vår som ligger rett bak fjellstuen har vi hytter med 2 soverom og skiløyper på dørstokken, og i Nordseter Apartments som ligger 200 meter nede i veien, har vi nyrenoverte leiligheter i forskjellige størrelser. I tillegg har vi noen private hytter og leiligheter som vi leier ut i perioder. Her er noe for ethvert behov og enhver smak. 

Søk på datoer og se hva vi har ledig når du planlegger å reise. For gruppereiser ta kontakt på [email protected]

 

 

PAKKETILBUD

Påske full pakke

Påske full pakke

Tilbring påsken i løypene på rolige Nordseter omringet med 600 km med fantastiske løyper. Her får du 5 netter i ferieleilighet med fjellutsikt og solvendt terrasse, og med skiløypene rett utenfor. Inkludert i prisen er også 1 sekk ved til peisovnen, skiløypekart, sluttvask og sen utsjekk frem til kl 18 på avreisedagen. Det er rent, pent trygt og sikkert hos oss, og vi tilbyr kontaktfri innsjekk og utsjekk hvis ønskelig.

  • Sen utsjekk frem til kl 18
  • Vedsekk
  • Sluttvask
BESTILL
Vinterweekend full pakke

Vinterweekend full pakke

Helg i hytte eller leilighet på rolige Nordseter, omringet av at fantastisk løypenett med tilgang til over 600 km med spor. Alle hytter og leiligheter har egen inngang - ingen fellesrom - liten risiko for smitte, gratis avbestilling og endring inntil 14 dager før ankomst, ingen pristillegg for kjæledyr, enkel inn og utsjekk alt er selvbetjent, gratis parkering Inkludert i pakkeprisen er: 2 overnattinger sen utsjekk avreisedagen løypekart 1 sekk ved sluttvask

  • Sen utsjekk frem til kl 18
  • Vedsekk
  • Sluttvask
BESTILL
Første del av påsken

Første del av påsken

Fjellhytte eller ferieleilighet inklusive 1 sekk ved til peisen, sluttvask på avreisedagen og ikke minst innsjekk fra kl 10 på ankomstdagen. Reis tidlig hjemmefra og så en ekstra dag i fjellet! Gjelder for 4 overnattinger med ankomst lørdag 27/3 og avreise onsdag 31/3.

  • Sluttvask
  • Vedsekk
  • Tidlig innsjekk fra kl 10
BESTILL