Overnatting på Nordseter.

Fjellhytter, ferieleiligheter og rom i ei tradisjonell norsk fjellstue

Overnatting i hytte på Nordseter

Nordseter Hytter

Nordseter Hytter, en hyttegrend i Lillehammer

Nordseter Apartments

Nordseter Apartments

Lillehammer Fjellstue

Bestill hytte på Nordseter hos Lillehammer Fjellstue

Vil du bo i hytte, leilighet eller hotellrom?

Bestiller du ditt opphold direkte hos oss får du garantert den beste prisen.

Lillehammer Fjellstue og Hytteutleie tilbyr et godt utvalg av overnattingsmuligheter i alle prisklasser. Inne på fjellstua har vi rom både med og uten eget bad. I hyttegrenda vår som ligger rett bak fjellstuen har vi hytter med 2 soverom og skiløyper på dørstokken, og i Nordseter Apartments som ligger 200 meter nede i veien, har vi nyrenoverte leiligheter i forskjellige størrelser. I tillegg har vi noen private hytter og leiligheter som vi leier ut i perioder. Her er noe for ethvert behov og enhver smak. 

Søk på datoer og se hva vi har ledig når du planlegger å reise. For gruppereiser ta kontakt på [email protected]

 

 

PAKKETILBUD

Barnas Eventyrpakke

Barnas Eventyrpakke

Overnatting i hytte eller leilighet for 2 voksne og 2 barn fra kr 4950,00 inkludert dagsbilletter til de 2 store familieparkene Hunderfossen Eventyrpark og Lilleputthammer Familiepark. Sengetøy med håndklær og sluttvask er inkludert i pakkeprisen. Det er gratis parkering ved hyttene og leilighetene, og bra WIFI. Kjøretid til Lillehammer ca 15 min og til familieparkene ca 30 min

BESTILL
Eventyrhelg fra kr 4585,-

Eventyrhelg fra kr 4585,-

Helg i hytte eller leilighet på Nordseter, bare 15 min fra Lillehammer. Inkludert i pakkeprisen er: Dagsbilletter til Hunderfossen Eventyrpark for 2 voksne og 2 barn: 2 overnattinger i hytte eller leilighet Sluttvask Sen utsjekk på søndag (frem til kl 18) Alle hytter og leiligheter har egen inngang - ingen fellesrom - liten risiko for smitte, ingen pristillegg for kjæledyr, enkel inn og utsjekk alt er selvbetjent, gratis parkering ved hyttene og leilighetene, og bra WIFI.

  • Sluttvask
  • Dagsbillett Hunderfossen Eventyrpark 90-119 cm
  • Dagsbillett Hunderfossen Eventyrpark over 120 cm
BESTILL
Lilleputthelg fra kr 3900,-

Lilleputthelg fra kr 3900,-

Helg i hytte eller leilighet på Nordseter, bare 15 min fra Lillehammer. Inkludert i pakkeprisen er: Dagsbilletter til Lilleputthammer Familiepark for 2 voksne og 2 barn: 2 overnattinger i hytte eller leilighet Sluttvask Sen utsjekk på søndag (frem til kl 18) Alle hytter og leiligheter har egen inngang - ingen fellesrom - liten risiko for smitte, ingen pristillegg for kjæledyr, enkel inn og utsjekk alt er selvbetjent, gratis parkering ved hyttene og leilighetene, og bra WIFI.

  • Sluttvask
  • Dagsbillett Lilleputthammer 3-5 år
  • Dagsbillett Lilleputthammer 6 år-voksen
BESTILL
Museumspakken fra kr 4080,-

Museumspakken fra kr 4080,-

3 overnattinger i hytte eller leilighet på Nordseter, bare 15 min fra Lillehammer. Inkludert i pakkeprisen er: Dagsbilletter til Maihaugen Friluftsmuseum og Lillehammer Kunstmuseum for 2 voksne og 2 barn 3 overnattinger og sluttvask Alle hytter og leiligheter har egen inngang - ingen fellesrom - liten risiko for smitte, ingen pristillegg for kjæledyr, enkel inn og utsjekk alt er selvbetjent, gratis parkering ved hyttene og leilighetene, og bra WIFI. Kjøretid til Lilleputthammer ca 15 min

BESTILL
3-natts-pakken fra kr 3350,-

3-natts-pakken fra kr 3350,-

Et godt tilbud på 3 overnattinger i hytte eller leilighet inklusive sluttvask og turkart.

  • Sluttvask
  • Turkart
BESTILL