Velkommen til Lillehammer Fjellstue

Hytter og leiligheter med skiløyper rett utenfor døren

Bor du i hyttene hos Lillehammer Fjellstue, kan du ta på deg skiene rett utenfor hyttedøren og suse ut i løypene.
Bestill oppholdet ditt her.

Lillehammer Fjellstue - det perfekte stedet for skiferie på Nordseter

Bare 15 minutter opp i fjellet ved Lillehammer mellom Hafjell og Sjusjøen ligger vårt hyggelige ferieanlegg. Her finnes mange forskjellige overnattingsalternativer. I fjellstuen vår kan du kan bo i trivelige rom og få servert deilig mat i vår restaurant. I hyttene med skiløypene rett utenfor døren, kan du hygge deg med familie og venner, eller du kan leie en leilighet med badstue og panoramautsikt. Enten du reiser alene, med familien, en vennegjeng eller en større gruppe har vi et overnattingstilbud som passer for deg.

 

 

PAKKETILBUD

Skihelg inklusive måltider

Skihelg inklusive måltider

Pakketilbud for 2 personer og inkluderer overnattning i hytte, nyrenovert leilighet eller rom inne på fjellstuen, sengetøy og håndklær (ferdig oppredde senger) kveldsbuffet i restauranten på fredag og lørdag og frokostbuffet og matpakke på lørdag og søndag, samt sluttvask og sen utsjekk på søndag, så det blir tid til en god skitur etter frokost. Prisen gjelder for 2 personer, ekstra personer kan komme med mot tillegg.

 • Sluttvask
 • Frokostbuffet
 • Kveldsbuffet
BESTILL
Familiepakke påske første del

Familiepakke påske første del

Overnatting i hytte eller leilighet for inntil 6 peroner med ankomst fredag 12. april og avreise onsdag 17. april. Denne pakkeløsningen er den rimligste påskepakken vi har , og inkluderer overnatting i valgt enhet, 1 sekk ved til peisen og sluttvask før avreise .

 • Sluttvask
 • Vedsekk
BESTILL
Familiepakke påske, siste del

Familiepakke påske, siste del

Denne pakken selges for siste el av påsken med ankomst onsdag 17. april og avreise mandag 22. april. Denne pakkeløsningen er den rimligste påskepakken vi har tilgjengelig, og inkluderer overnatting i valgt enhet, sluttvask før avreise og 1 sekk ved og sen utsjekk avreisedagen. Pakkeprisen gjelder alle våre hytter, som ligegr ved siden av fjellstuen, og alle våre nyrenoverte leiligheter som ligger ved Nordseter Apartments, 200 meter fra fjellstuen.

 • Sluttvask
 • Vedsekk
 • Sen utsjekk
BESTILL

Our Instagram

Vi har vært inne i Lillehammerfjellet og fanget stjernehimmelen og det vakre nordlyset i kveld, og vi vil så gjerne dele den flotte opplevelsen ✨ #nordseter #visitlillehammer #lillehammerfjellstue. Foto: @fredrik_martinsenSånn hadde vi det på Nordseter idag. Kom gjerne på besøk i vinter.❄️☀️☃️ Film: @fredrik_martinsen #visitlillehammerNydelig dag i løypene på Nordseter i det magiske lyset.☀️❄️
Foto: @fredrik_martinsenen nydelig kveld i løypene under en stjernehimmel på Nordseter🤩 #nordseter #lillehammerfjellstue #lillehammerfjellet #naturopplevelse #stjernehimmel Foto @fredrik_martinsenHøy steming og lagånd i fakkeltog på Nordseter med Oppegård IL #ski #skisamling #nordseter #lillehammerfjellstue #langrenn #skiføre@team_ramsfjell har treningssamling i Lillehammer og har vært på sponsorbesøk hos oss i dag. Flinke og flotte utøvere som hadde en super sesong i fjor. Vi heier dem frem og ønsker lykke til i sesongen som kommer #lillehammercurlingklubb #teamramsfjell #visitlillehammer #lillehammerfjellstue #curlingEn morsom dag på Nordseter med masse snø og flott vinterferievær #lillehammerfjellstue #skigledepånordseter #visitnordseter #visitlillehammer #snøhule #gladebarn #nordseter

Finn oss!

Klikk for veibeskrivelse.

Nyhetsbrev!


You are now subscribed