Hytteutleie på Lillehammer Fjellstue på Nordseter

Velkommen til Lillehammer Fjellstue
Bestill oppholdet ditt her.

Familiehytter og ferieleiligheter til leie på Nordseter i Lillehammerfjellet

Opp i fjellet bare 15 minutter fra Lillehammer sentrum ligger vårt hyggelige ferieanlegg omringet av milevis med tur sykkel og langrennsløyper i Lillehammerfjellet.

Alle våre hytter og leiligheter har egen inngang og vi tilbyr selvbetjent inn og utsjekk etter ønske. Inne på fjellstuen finner du enkle men hyggelige rom, restaurant og varme trivelige stuer med fin utsikt. I sommersesongen har vi turistinfo i resepsjonen og vi er gjerne behjelpelig med billetter til familieparker og andre attraksjoner. Is og andre godsaker har vi også. 

Enten du reiser alene, med familien, en vennegjeng eller en større gruppe har vi overnattingsalternativer som passer for deg. Finner du ikke det du leter etter i vår online booking? Ring 61 27 00 00 eller send oss en e-post. Vi er 3 generasjoner i familien Martinsen som gleder oss til å ønske deg hjertelig velkommen!

 

PAKKETILBUD

Høsthelg med sen utsjekk

Høsthelg med sen utsjekk

Fra kr 3200: Bo i hytte eller leilighet med tur og sykkelstier rett utenfor døren. Innsjekk fra kl 10 på fredag og utsjekk helt til kl 18 på søndag - så får dere en ekstra dag i fjellet. Turkart og 1 sekk ved er inkludert i prisen.

  • Sen utsjekk frem til kl 18
  • Sluttvask
  • Vedsekk
BESTILL
Eventyrhelg fra kr 4700,-

Eventyrhelg fra kr 4700,-

Helg i hytte eller leilighet på Nordseter, bare 15 min fra Lillehammer. Inkludert i pakkeprisen er: Dagsbilletter til Hunderfossen Eventyrpark for 2 voksne og 2 barn: 2 overnattinger i hytte eller leilighet Sluttvask Sen utsjekk på søndag (frem til kl 18) Ingen pristillegg for kjæledyr, enkel inn og utsjekk, gratis parkering ved hyttene og leilighetene, og bra WIFI.

  • Sluttvask
  • Sen utsjekk frem til kl 18
BESTILL
Eventyrpakke fra kr 6150,-

Eventyrpakke fra kr 6150,-

Barnas Eventyrpakke inneholder: 3 netter i ønsket hytte eller leilighet inkl strøm, WIFI og sluttvask. Billetter til 2 voksne og 2 barn i Hunderfossen Eventyrpark og Lilleputthammer Familiepark

  • Sluttvask
BESTILL

Finn oss!

Klikk for veibeskrivelse.