Lillehammer Fjellstue og Hytteutleie leier ut hytter og leiligheter med skiløyper rett utenfor døren
Bestill oppholdet ditt her.

Familiehytter og ferieleiligheter til leie på Nordseter i Lillehammerfjellet

Ønsker du å ta med familien på hyttetur i fredelige omgivelser i sommer?

Med naturen som ramme 850 over havets flate ligger familiebedriften Lillehammer Fjellstue og Hytteutleie bare 15 min fra byen. Her finner du dyr på beite i seteromgivelser, milevis med naturlige tur og sykkelstier, fine fjellturer, gode fiskevann, piknikplasser med bademuligheter og mulighet til å leie kano for padling på fjellvannene. Ønsker du å oppleve mer av hva Lillehammer har å by på, finner du mange spennende aktiviteter rundt oss. Det er kun 30 minutters kjøretur til Hunderfossen Eventyrpark og Lilleputhammer Familiepark. Reiser du uten egen bil, gir sommerbussen deg god mulighet til å komme deg rundt i området.

Årets sommertilbud gir 30% rabatt og fleksibel avbestilling i våre utleiehytternyrenoverte ferieleiligheter og trivelige rom inne på fjellstuaAlle våre boenheter har egen inngang, og ferieleilighetene har balkong eller markterasse. Vi har gode rutiner for smittevern , slik at våre gjester skal føle seg trygge. 
I vår trivelige restaurant serverer vi gode sommerretter, det er også mulig å spise ute på terrassen når været tillater det.


Lillehammer Fjellstue er et godt alternativ til overnatting i Lillehammer i sommer, og vi i familien og alle ansatte ønsker dere hjertelig velkommen til å nyte noen feriedager hos oss.

Our Instagram

Skal du bo hos oss i sommer? Da er det kort vei til nye eventyr i fjellet. Alt du trenger er liggeunderlag, sovepose, myggolje og kanskje en gitar og en som kan spille på den, så kan du skape deg helt nye opplevelser. Vi tester forholdene nå, helt perfekt for en nydelig natt under åpen himmel. #visitlillehammer #lillehammerfjellstue #nordseter #lillehammerfjellet #nestesommerHvis noen lurer på hvor snøen er, er svaret her på Nordseter i Lillehammerfjellet.  Her er nok til alle. Glimrende forhold for #skigledepånordseter. Hjertelig velkommen til fjells.Nydelig føre, magiske solnedganger, massevis av snø og glade dager i Lillehammerfjellet  Foto: Henrik Kristensen  #skigledepånordseter #lillehammerfjellstue #lillehammerfjellet #skilykke #nordseterVi gratulerer 2 av våre unge medarbeidere Lukas Høstmælingen og Grunde Buraas fra Lillehammer  Curlingklubb som sammen med Ingeborg Forbregd og Nora Østgård spilte seg til GULL i YOG i Lausanne i dag🎉 #lillehammercurlingklubb #lillehammerfjellstue #visitlillehammerKjære alle som er så glade i Nordseter og fjellet vårt. Med et ønske om et godt nytt år håper vi alle vil legge vekk fyrverkeriet i morgen og heller nyte naturens eget fyrverkeri over Nordseter. Det er vakkert, stille, miljøvennlig, dyrevennlig, gratis og veldig i fredlige og ujålete Nordseters ånd #godtnyttår #velkommen2020 #lillehammerfjellstue #nordseter #visitlillehammer 📷 Fredrik H MartinsenAn incredibly peaceful morning at beautiful Nordseter. Skitracs are prepared for a lovely day skiing in the mountains of Lillehammer #lillehammerfjellstue #nordseter #visitlillehammer #skigledepånordseterVi forbereder oss til å ønske alle våre julegjester velkommen til nydelige Nordseter med masse snø og milevis med løyper. Skal du til Nordseter i vinter? #lillehammerfjellstue #visitlillehammer #nordseter #skigledepånordseter #julpånordseterI går var vi og testet hundekjøring. Det var en flott opplevelse vi gjerne vil anbefale våre gjester i vinter👍 #lillehammerfjellstue #sjusjøenhuskytours #visitsjusjøen #visitlillehammer #nordseter #skiglede

Finn oss!

Klikk for veibeskrivelse.