På Lillehammer Fjellstue kan du leie hytter og leiligheter rett ved skiløypene på Nordseter

Løyper på Nordseter ved Lillehammer
Bestill oppholdet ditt her.

Familiehytter og ferieleiligheter til leie på Nordseter i Lillehammerfjellet

Opp i fjellet bare 15 minutter fra Lillehammer sentrum ligger vårt hyggelige ferieanlegg. Vi har mange forskjellige overnattingsalternativer. I den tradisjonsrike fjellstuen vår kan du kan sove i trivelige rom og få servert deilig mat i vår restaurant. I hyttene med direkte adkomst til løypene, kan du hygge deg med familie og venner, eller du kan leie en leilighet med badstue og panoramautsikt. Alle våre hytter og leiligheter har egen inngang og vi tilbyd selvbetjent inn og utsjekk etter ønske. I vårt 600 km fantastiske løypenett er det lett å holde en stavlengdes avstand. Fred og ro finner du garantert hos oss på Nordseter, og ønsker du å ta turen bortom Sjusjøen eller Hafjell ligger disse i samme løypenettet.

Enten du reiser alene, med familien, en vennegjeng eller en større gruppe har vi overnattingsalternativer som passer for deg, hjertelig velkommen til oss.

For tiden tar vi kun imot gjester i hytter og leiligheter etter råd fra myndighetene. Fjellstuen med restaurant er stengt inntil videre, men resepsjon og peisestua er åpen. Vi har dessverre ikke en eksakt dato vi vet vi kan åpne, det kommer an på smittesituasjonen. Ta derfor gjerne kontakt med oss hvis du har noen spørsmål rundt dette eller ønske om opphold på datoer du ikke finner i vår online booking, så ser vi hva vi finner ut av.

PAKKETILBUD

Aprilhelg full pakke

Aprilhelg full pakke

Helg i hytte eller leilighet på rolige Nordseter, omringet av at fantastisk løypenett med tilgang til over 600 km med spor. Alle hytter og leiligheter har egen inngang - ingen fellesrom - liten risiko for smitte, ingen pristillegg for kjæledyr, enkel inn og utsjekk alt er selvbetjent, gratis parkering Inkludert i pakkeprisen er: 2 overnattinger Utsjekk helt frem til kl 18 på søndagen løypekart 1 sekk ved sluttvask

  • Sen utsjekk frem til kl 18
  • Vedsekk
  • Sluttvask
BESTILL

Finn oss!

Klikk for veibeskrivelse.