Fjellstue, hytter og ferieleiligheter på Nordseter i Lillehammerfjellet

Lillehammer Fjellstue et hyggelig overnattingssted med hytteutleie midt i et eldorado av turstier på Nordseter ved Lillehammer

Tradisjonell familiedrevet fjellstue med hjemmelaget mat

Velkommen til Lillehammer Fjellstue
Bestill oppholdet ditt her.

Velkommen til Lillehammer Fjellstue og Hytteutleie

Opp i fjellet bare 15 minutter fra Lillehammer ligger Lillehammer Fjellstue og Hytteutleie midt i turområder mellom Hafjell, Pellestova og Sjusjøen kun en 10 minutters biltur unna  Lillehammer og 30 minutter unna Hunderfossen Eventyrpark og Lilleputthammer Familiepark. 
Vi har fjellhytter, ferieleiligheter og koselige rom inne på Fjellstuen hvor det også er frokostrestaurant, trivelige oppholdsstuer, resepsjon med turistinformasjon og en liten kafè og er et supert overnattingsalternativ dersom man skal på famileparkferie, tur i fjellet eller bare er på gjennomreise.
 Enten du reiser alene, med familien, en vennegjeng eller en større gruppe har vi overnattingsalternativer som passer for deg, og familiehunden kan være med til oss..
Vi har eget opplegg for grupper og treningssamlinger. Finner du ikke det du leter etter i vår online booking? Ring 61 27 00 00 eller send en mail til [email protected]

Vi er 3 generasjoner i familien som sammen med vårt trivelige fjellstue-team gleder oss til å ønske hjertelig velkommen!

PAKKETILBUD PÅ NORDSETER

Høstferiepakke 3 netter fra kr 4933,-

Høstferiepakke 3 netter fra kr 4933,-

Et godt tilbud på 3 overnattinger i hytte eller leilighet inklusive sluttvask, og sengetøy. Gratis parkering rett utenfor. Kun 30 minutter fra familieparkene og 15 min fra opplevelser i Lillehammer. Gratis avbestilling inntil 7 dager før ankomst.

 • Sluttvask
 • Sengetøypakke med håndklær.
BESTILL
Høsthelg med sen utsjekk kr 3200

Høsthelg med sen utsjekk kr 3200

Bo i hytte eller leilighet med tur og sykkelstier rett utenfor døren. Innsjekk fra kl 10 på fredag og utsjekk helt til kl 18 på søndag - så får dere en ekstra dag i fjellet. Sluttvask, turkart og en sekk ved er inkludert i prisen.

 • Sen utsjekk avreisedagen.
 • Sluttvask
 • Vedsekk
BESTILL
Vinterferiepakke 4 netter

Vinterferiepakke 4 netter

Vinterferie i hytte eller leilighet rett ved skiløypene. Inkludert i prisen er sengetøy/håndklær. sluttvask og 1 sekk ved til å fyre i peisen. Parkering rett ved og oppvarmet smørebod.

 • Sluttvask
 • Sengetøypakke med håndklær.
 • Vedsekk
BESTILL
Skihelg inklusive måltider

Skihelg inklusive måltider

Pakketilbud GJELDER FOR 2 personer og inkluderer overnatting i hytte, leilighet eller rom inne på fjellstuen, sengetøy og håndklær (ferdig oppredde senger) kveldsbuffet i restauranten på fredag og lørdag og frokostbuffet og matpakke på lørdag og søndag, samt sluttvask og sen utsjekk på søndag, så det blir tid til en god skitur etter frokost. Prisen gjelder for 2 personer, ekstra personer kan komme med mot tillegg.

 • Sluttvask
 • Sengetøypakke med håndklær.
 • HALVPENSJON MED MATPAKKE
BESTILL

Finn oss!

Klikk for veibeskrivelse.