Fjellstue, hytter og ferieleiligheter på Nordseter i Lillehammerfjellet

Skiløyper på Nordseter

Tradisjonell familiedrevet fjellstue med hjemmelaget mat

Velkommen til Lillehammer Fjellstue
Bestill oppholdet ditt her.

Velkommen til Lillehammer Fjellstue og Hytteutleie

Opp i fjellet bare 15 minutter fra Lillehammer ligger Lillehammer Fjellstue og Hytteutleie midt i turområder mellom Hafjell, Pellestova og Sjusjøen kun en 10 minutters biltur unna  Lillehammer og 30 minutter unna Hunderfossen Eventyrpark og Lilleputthammer Familiepark. 
Vi har fjellhytter, ferieleiligheter og koselige rom inne på Fjellstuen hvor det også er frokostrestaurant, trivelige oppholdsstuer, resepsjon med turistinformasjon og en liten kafè og er et supert overnattingsalternativ dersom man skal på famileparkferie, tur i fjellet eller bare er på gjennomreise.
 Enten du reiser alene, med familien, en vennegjeng eller en større gruppe har vi overnattingsalternativer som passer for deg, og familiehunden kan være med til oss..
Vi har eget opplegg for grupper og treningssamlinger. Finner du ikke det du leter etter i vår online booking? Ring 61 27 00 00 eller send en mail til [email protected]

Vi er 3 generasjoner i familien som sammen med vårt trivelige fjellstue-team gleder oss til å ønske hjertelig velkommen!

PAKKETILBUD PÅ NORDSETER

Vinterferiepakke 4 netter

Vinterferiepakke 4 netter

Vinterferie i hytte eller leilighet rett ved skiløypene. Inkludert i prisen er sengetøy/håndklær. sluttvask og 1 sekk ved til å fyre i peisen. Parkering rett ved og oppvarmet smørebod.

  • Sluttvask
  • Sengetøypakke med håndklær.
  • Vedsekk
BESTILL
Overnattingspakke påske

Overnattingspakke påske

Pris fra NOK. 10 350,00 Priseksempel gjelder for 2 voksne og 2 barn i leilighet med 1 soverom, inkludert 5 overnattinger, sengetøy og håndklær, 1 sekk ved, sluttvask og sen utsjekk avreisedagen. Ankomstdag: onsdag 27. mars Avreisedag mandag 1. april. Familiehunden kan også være med kostnadsfritt. Gratis endring/avbestilling inntil 21 dager før ankomst. Ønsker du å bo lenger? Ekstra netter kan legges til denne pakken.-

  • Sengetøypakke med håndklær.
  • Sluttvask
  • Sen utsjekk avreisedagen.
BESTILL
Leilighet med vinterpensjon

Leilighet med vinterpensjon

Spesialtilbud i uke 9, 10 og 11 Ukesopphold i leilighet for 2 personer inklusive frokostbuffet, matpakke med varm drikke og aftensbuffet, ferdig oppredde senger og sluttvask. Parker utenfor leiligheten og gå rett ut i skiløypene. Hun kan tas med mot tillegg. Ekstra personer mot tillegg ved forespørsel.

  • Sluttvask
  • Sengetøypakke med håndklær.
  • HALVPENSJON MED MATPAKKE
BESTILL

Finn oss!

Klikk for veibeskrivelse.