Fjellstue, hytter og ferieleiligheter på Nordseter i Lillehammerfjellet

Lillehammer Fjellstue et hyggelig overnattingssted med hytteutleie midt i et eldorado av turstier på Nordseter ved Lillehammer

Tradisjonell familiedrevet fjellstue med hjemmelaget mat

Velkommen til Lillehammer Fjellstue
Bestill oppholdet ditt her.

Velkommen til Lillehammer Fjellstue og Hytteutleie

Opp i fjellet bare 15 minutter fra Lillehammer ligger Lillehammer Fjellstue og Hytteutleie midt i turområder mellom Hafjell, Pellestova og Sjusjøen kun en 10 minutters biltur unna  Lillehammer og 30 minutter unna Hunderfossen Eventyrpark og Lilleputthammer Familiepark. 
Vi har fjellhytter, ferieleiligheter og koselige rom inne på Fjellstuen hvor det også er frokostrestaurant, trivelige oppholdsstuer, resepsjon med turistinformasjon og en liten kafè og er et supert overnattingsalternativ dersom man skal på famileparkferie, tur i fjellet eller bare er på gjennomreise.
 Enten du reiser alene, med familien, en vennegjeng eller en større gruppe har vi overnattingsalternativer som passer for deg, og familiehunden kan være med til oss..
Vi har eget opplegg for grupper og treningssamlinger. Finner du ikke det du leter etter i vår online booking? Ring 61 27 00 00 eller send en mail til [email protected]

Vi er 3 generasjoner i familien som sammen med vårt trivelige fjellstue-team gleder oss til å ønske hjertelig velkommen!

PAKKETILBUD PÅ NORDSETER

Sommerpakke 3 netter Lillehammer

Sommerpakke 3 netter Lillehammer

Et godt tilbud på 3 overnattinger i hytte eller leilighet inklusive sluttvask, og sengetøy. Gratis parkering rett utenfor. Kun 30 minutter fra familieparkene og 15 min fra opplevelser i Lillehammer. Gratis avbestilling inntil 7 dager før ankomst.

  • Sluttvask
  • Sengetøypakke med håndklær.
BESTILL
Lilleputthammerpakken 2 netter

Lilleputthammerpakken 2 netter

Bo 2 netter i fjellet rett ovenfor Lillehammer Inkludert er dagsbilletter til Lilleputthammer Familiepark for 2 voksne og 2 barn, sluttvask og parkering rett utenfor. Kjøretid til familieparken gjennom nydelig fjellandskap ca 25 minutter. Gratis avbestilling/endring inntil 7 dager før ankomst. Det er mulig å kjøpe til flere inngangsbilletter i resepsjonen hos oss ved ankomst.

  • Sluttvask
  • Familiebillett Lilleputthammer 2 voksne og 2 barn
BESTILL
Birken Sykkelfestival

Birken Sykkelfestival

Overnatting, sengetøy, frokost sluttvask og sen utsjekk

  • Sluttvask
  • Sengetøypakke med håndklær.
  • Sen utsjekk avreisedagen.
BESTILL

Finn oss!

Klikk for veibeskrivelse.