Lillehammer Fjellstue og Hytteutleie leier ut hytter og leiligheter med skiløyper rett utenfor døren
Bestill oppholdet ditt her.

Familiehytter og ferieleiligheter til leie på Nordseter i Lillehammerfjellet

Ønsker du å ta med familien på hyttetur i fredelige omgivelser i sommer?

Med naturen som ramme 850 over havets flate ligger familiebedriften Lillehammer Fjellstue og Hytteutleie bare 15 min fra byen. Her finner du dyr på beite i seteromgivelser, milevis med naturlige tur og sykkelstier, fine fjellturer, gode fiskevann, piknikplasser med bademuligheter og mulighet til å leie kano for padling på fjellvannene. Ønsker du å oppleve mer av hva Lillehammer har å by på, finner du mange spennende aktiviteter rundt oss. Det er kun 30 minutters kjøretur til Hunderfossen Eventyrpark og Lilleputhammer Familiepark. Reiser du uten egen bil, gir sommerbussen deg god mulighet til å komme deg rundt i området.

Årets sommertilbud gir 30% rabatt og fleksibel avbestilling i våre utleiehytter og nyrenoverte ferieleiligheterAlle våre boenheter har egen inngang, og ferieleilighetene har balkong eller markterasse. Vi har gode rutiner for smittevern , slik at våre gjester skal føle seg trygge. Vi tilbyr gratis parkering og hurtiglader for EL-bil vil være på plass til sommerferien.

Lillehammer Fjellstue er et godt alternativ til overnatting i Lillehammer i sommer, og vi i familien og alle ansatte ønsker dere hjertelig velkommen til å nyte noen feriedager hos oss.

PAKKETILBUD

Barnas Eventyrpakke

Barnas Eventyrpakke

Fra kr 4850,00 for 4 personer til Hunderfossen Eventyrpark, Lilleputthammer Familiepark, overnatting i hytte eller leilighet, sengetøy og sluttvask. Fleksibel avbestilling.

BESTILL

Our Instagram

Hvis noen lurer på hvor snøen er, er svaret her på Nordseter i Lillehammerfjellet.  Her er nok til alle. Glimrende forhold for #skigledepånordseter. Hjertelig velkommen til fjells.Nydelig føre, magiske solnedganger, massevis av snø og glade dager i Lillehammerfjellet  Foto: Henrik Kristensen  #skigledepånordseter #lillehammerfjellstue #lillehammerfjellet #skilykke #nordseterVi gratulerer 2 av våre unge medarbeidere Lukas Høstmælingen og Grunde Buraas fra Lillehammer  Curlingklubb som sammen med Ingeborg Forbregd og Nora Østgård spilte seg til GULL i YOG i Lausanne i dag🎉 #lillehammercurlingklubb #lillehammerfjellstue #visitlillehammerKjære alle som er så glade i Nordseter og fjellet vårt. Med et ønske om et godt nytt år håper vi alle vil legge vekk fyrverkeriet i morgen og heller nyte naturens eget fyrverkeri over Nordseter. Det er vakkert, stille, miljøvennlig, dyrevennlig, gratis og veldig i fredlige og ujålete Nordseters ånd #godtnyttår #velkommen2020 #lillehammerfjellstue #nordseter #visitlillehammer 📷 Fredrik H MartinsenAn incredibly peaceful morning at beautiful Nordseter. Skitracs are prepared for a lovely day skiing in the mountains of Lillehammer #lillehammerfjellstue #nordseter #visitlillehammer #skigledepånordseterVi forbereder oss til å ønske alle våre julegjester velkommen til nydelige Nordseter med masse snø og milevis med løyper. Skal du til Nordseter i vinter? #lillehammerfjellstue #visitlillehammer #nordseter #skigledepånordseter #julpånordseterI går var vi og testet hundekjøring. Det var en flott opplevelse vi gjerne vil anbefale våre gjester i vinter👍 #lillehammerfjellstue #sjusjøenhuskytours #visitsjusjøen #visitlillehammer #nordseter #skigledeFlotte løyper på Nordseter i dag. Velkommen til vintern, snø og skiglede i nydelig vær #lillehammerfjellstue #visitlillehammer #nordseter #skiglede

Finn oss!

Klikk for veibeskrivelse.