Hjem

Velkommen til Lillehammer Fjellstue

Sov godt i våre hytter og leiligheter på Nordseter

Hytter til leie på Nordseter ved Lillehammer Fjellstue
Bestill oppholdet ditt her.

Fjellstue, hytter og leiligheter midt i naturen.

Lillehammer Fjellstue og Hytteutleie på Nordseter tilbyr overnatting i Lillehammer.
I vår hyggelige fjellstue kan du kan sove i trivelige små rom og få servert deilig mat i vår restaurant. I våre hytter med direkte adkomst til løypene, kan du hygge deg med familie og venner eller du kan leie en leilighet med badstue og panoramautsikt. Enten du reiser alene, med familien, en vennegjeng eller en større gruppe har vi alternativer som passer for deg.

Vår høysesong er vinteren på Nordseter. Vi er snøsikre og vi er gode på langrenn. Hos oss får du tilgang til et løypenett på over 600 km med perfekt preparerte skiløyper rett utenfor døren. Lillehammer Fjellstue ligger midt i løypenettet mellom Pellestova og Hafjell på den ene siden og Sjusjøen og Natrudstilen på den andre, og er et flott utgangspunkt for fantastiske naturopplevelser på ski. I sommersesongen bytter vi ut skisporene med sykkel- og turstier.

PAKKETILBUD

Vinterferie lørdag til onsdag uke 8

Vinterferie lørdag til onsdag uke 8

Vil du reise på vinterferie uten å tenke på å skulle vaske etter deg og slippe å drasse på sengetøy og ved. Da bør du booke denne pakken som inneholder overnatting i valgfri hytte eller leilighet i 4 netter, 4 sett sengetøy, sluttvask, 1 sekk med ved og en ekstra time til rådighet avreisedagen. Pakketilbudet gjelder for første delen av vinterferien 2018.

  • Sengetøypakke
  • Sluttvask
  • Vedsekk
BESTILL
Høstweekend

Høstweekend

En høstweekend i fjellet? God mat, frisk luft og milevis med tur og sykkelstier - en fjelltur i Norge er et "must". Og det er nå fremover det er finest i fjellet, så lengter du etter frisk luft og en aktiv helg i hyggelig selskap bør du sikre deg en helg og booke det du vil ha nå. Du trenger ikke tenke på å ta med sengetøy, for det er inkludert, du kommer til ferdig oppredde senger, hytta er varm og det er satt ned en sekk ved, sluttvasken tar vi for deg, og vi inluderer også sen utsjekk.

  • Sengetøypakke
  • Sluttvask
  • Vedsekk
BESTILL
Juleferie 10 dager til spesialpris

Juleferie 10 dager til spesialpris

Dette er et knalltilbud til dere som ønsker å bo 10 netter hos oss. Inkludert i pakken er sluttvask, juletre på fot og 1 sekk ved. Juletreet setter vi inn i hytten eller leiligheten før ankomst, sammen med vedsekken. Ta med deg egen pynt, eller gi oss beskjed, så legger vi ned standart juletrepynt. Du behøver ikke å tenke på å vaske deg ut av hytten, for sluttvask er inkludert i den gode pakkeprisen.

  • Sluttvask
  • Vedsekk
  • Lite juletre
BESTILL

Our Instagram

Vi anbefaler å gå Nordseter Rundt. Da kan du møte på disse typene som koser seg på beite #visitlillehammer #lillehammerfjellstue #visitnorway #nordseter #sommerinorge #utno #utinaturen #norgesferieFrokostglede i solen på Nordseter #lillehammerfjellstue #kaffeogcroissant #ferienorge #uteservering #sommer #visitnordseter #visitnorwayVi gleder oss så mye til påske, at vi allerede har begynt å pynte! Vi sees i skisporet :DCongrats @justyna.kowalczyk1 on winning #birken 2017 #visitlillehammer #lillehammerfjellstuevi heier på Justyna Kowalczyk @nrksport #nrksport #birkenperfekte skiløyper in the making #nordseter #skigledepånordseter #visitlillehammer #lillehammerfjellstue #langrenn takk til @dagvidarhanstad for filmenKokkene våres viser fram sine kreative sider til denne koselige dagen! Vi fra Lillehammer Fjellstue ønsker dere en Happy valentinesday! ♡Vakreste vinterdager! ❄ #winterwonderland #lillehammerfjellstue #nordseter

Nyhetsbrev!