Fjellstue, hytter og ferieleiligheter

Utleie av fjellhytter på Lillehammer Fjellstue Nordseter

Tradisjonell familiedrevet fjellstue med hjemmelaget mat

Velkommen til Lillehammer Fjellstue
Bestill oppholdet ditt her.

Velkommen til Lillehammer Fjellstue og Hytteutleie

Opp i fjellet bare 15 minutter fra Lillehammer ligger Lillehammer Fjellstue og Hytteutleie midt i et av Norges beste skiløypenett mellom Hafjell, Pellestova og Sjusjøen kun en 10 minutters biltur unna Birkebeineren Skistadion og Sjusjøen Skisenter Natrudstilen.
Vi har fjellhytter, ferieleiligheter og koselige rom inne på Fjellstuen hvor det også er restaurant, trivelige oppholdsstuer, resepsjon med turistinformasjon og en liten kafè.
Fra vår skistall og smørerom kan du gå rett ut i skiløypene.
Enten du reiser alene, med familien, en vennegjeng eller en større gruppe har vi overnattingsalternativer som passer for deg, og familiehunden kan være med til oss.
Vi har eget opplegg for grupper og treningssamlinger. Finner du ikke det du leter etter i vår online booking? Ring 61 27 00 00 eller send en mail til [email protected]

Vi er 3 generasjoner i familien som sammen med vårt trivelige fjellstue-team gleder oss til å ønske hjertelig velkommen!

PAKKETILBUD PÅ NORDSETER

Skihelg med sen utsjekk

Skihelg med sen utsjekk

Hytte eller leilighet med skiløyper rett utenfor døren, tilgang til oppvarmet smørerom, og en hyggelig restaurant rett i nærheten? Du kan sjekke inn fredag ettermiddag og sjekke ut søndag ettermiddag, etter en deilig skitur. Sluttvask og sengetøy er inkludert i prisen. Pris fra kr kr 3500,00 for inntil 4 personer.

  • Sluttvask
  • Vedsekk
  • Sen utsjekk avreisedagen.
BESTILL
Vinterferiepakke 4 netter

Vinterferiepakke 4 netter

Vinterferie i hytte eller leilighet rett ved skiløypene. Inkludert i prisen er sengetøy/håndklær. sluttvask og 1 sekk ved til å fyre i peisen. Parkering rett ved og oppvarmet smørebod. Ankomstdager: lørdag 18/2 og onsdag 22/2

  • Sluttvask
  • Sengetøypakke med håndklær.
  • Vedsekk
BESTILL

Finn oss!

Klikk for veibeskrivelse.