Hjem

Velkommen til Lillehammer Fjellstue

Hytter og leiligheter med skiløyper rett utenfor døren

Bor du i hyttene hos Lillehammer Fjellstue, kan du ta på deg skiene rett utenfor hyttedøren og suse ut i løypene.
Bestill oppholdet ditt her.

Hytter og leiligheter i Lillehammerfjellet

Bare 15 minutter unna Lillehammer sentrum ligger vårt hyggelige ferieanlegg. Vi har mange forskjellige overnattingsalternativer. I fjellstuen vår kan du kan sove i trivelige  rom og få servert deilig mat i vår restaurant. I hyttene med direkte adkomst til løypene, kan du hygge deg med familie og venner, eller du kan leie en leilighet med badstue og panoramautsikt. Enten du reiser alene, med familien, en vennegjeng eller en større gruppe har vi alternativer som passer for deg.

Om sommeren har du et perfekt utgangspunkt hos oss enten du søker aktiviteter i fjellet, skal på et arrangement i Lillehammer eller er på tur og har behov for overnatting i Lillehammer. Skal du på familieferie til Hunderfossen Eventyrpark eller Lilleputthammer Familipark som ligger en halvtimes kjøring unna, tilbyr vi rimelige overnattingspakker som inkluderer inngangsbilletter.

Høysesong vår er vinteren på Nordseter. Vi er snøsikre og gode på langrenn. Hos oss får du tilgang til et løypenett på over 2500 km med perfekt preparerte skiløyper rett utenfor døren. Lillehammer Fjellstue ligger midt i løypenettet mellom Pellestova og Hafjell på den ene siden og Sjusjøen og Natrudstilen på den andre, og er et flott utgangspunkt for fantastiske naturopplevelser på ski. I sommersesongen bytter vi ut skisporene med sykkel- og turstier.

PAKKETILBUD

Skihelg på Nordseter i januar

Skihelg på Nordseter i januar

Kunne du tenke deg en rolig helg på hytta i januar? Med skiløyper rett utenfor døren, tilgang til oppvarmet prepperom, og en god restaurant rett i nærheten? Du kan sjekke inn fredag ettermiddag og sjekke ut søndag ettermiddag, etter en deilig skitur. Du har kanskje ikke lyst til å vaske deg ut av hytta, og du kan kjøre nesten helt til døren. Da kan du bestille hytte hos oss, vi har alt dette, og til kun kr 3800,00 for inntil 5 personer.

BESTILL

Our Instagram

En morsom dag på Nordseter med masse snø  og flott vinterferievær #lillehammerfjellstue #skigledepånordseter #visitnordseter #visitlillehammer #snøhule #gladebarn #nordseterNydelige dager på Nordseter nå☀️ #lillehammerfjellstue #skigledepånordseter #visitlillehammer #visitnordseterVi er så heldige å være vertskap for denne herlige og energiske gjengen fra landslaget i padling! Vi håper og tror at 2 ukers samling på et snørikt Nordseter gjør underverker for neste sesong 😀❄️🚣‍♂️ #norgespadleforbund #padling #visitnordseter #visitlillehammer #nordseterStille i stua før skigjestene kommer inn fra dagens skitur ⛷#lillehammerfjellstue #skigledepånordseter #visitnordseter #visitlillehammer #julpåfjelletGoood jul ønskes alle fra oss i løypene i dag. Gjett hva alle ønsket seg til jul? Luer og hansker fra #lillsportFantastisk fargespill på himmelen ved solnedgang i dag🙌🌄 #lillehammerfjellstue #visitnordseter #nordseter #visitlillehammer #visitnorway #vinter #solnedgang #idyllYlva har forlatt Nordseter, solen skinner og vi ønsker hjertelig velkommen til en ny flott skihelg i over 130 km med supre løyper. #lillehammerfjellstue #visitnordseter #nordseter #skigledepånordseter #visitlillehammer

Finn oss!

Klikk for veibeskrivelse.

Nyhetsbrev!


You are now subscribed