Lillehammer Fjellstue og Hytteutleie leier ut hytter og leiligheter med skiløyper rett utenfor døren
Bestill oppholdet ditt her.

Familiehytter og ferieleiligheter til leie på Nordseter i Lillehammerfjellet

Ønsker du å ta med familien på hyttetur i fredelige omgivelser i sommer?

Med naturen som ramme 850 over havets flate ligger familiebedriften Lillehammer Fjellstue og Hytteutleie bare 15 min fra byen. Her finner du dyr på beite i seteromgivelser, milevis med naturlige tur og sykkelstier, fine fjellturer, gode fiskevann, piknikplasser med bademuligheter og mulighet til å leie kano for padling på fjellvannene. Ønsker du å oppleve mer av hva Lillehammer har å by på, finner du mange spennende aktiviteter rundt oss. Det er kun 30 minutters kjøretur til Hunderfossen Eventyrpark og Lilleputhammer Familiepark. 

Årets høsttilbud gir 30% rabatt og fleksibel avbestilling i våre utleiehytter og nyrenoverte ferieleiligheter  Alle våre boenheter har egen inngang, og ferieleilighetene har balkong eller markterasse. Vi har gode rutiner for smittevern , slik at våre gjester skal føle seg trygge. 
 

Lillehammer Fjellstue er et godt alternativ til overnatting i Lillehammer i høst og vi i familien og alle ansatte ønsker dere hjertelig velkommen til å nyte noen dager hos oss.

PAKKETILBUD

Høstweekend full pakke

Høstweekend full pakke

Helg i hytte eller leilighet på rolige Nordseter, omringet av at fantastisk nett av turløyper og sykkelstier. Alle hytter og leiligheter har egen inngang - ingen fellesrom - liten risiko for smitte, gratis avbestilling og endring inntil 3 dager før ankomst, ingen pristillegg for kjæledyr, enkel inn og utsjekk alt er selvbetjent, gratis parkering Inkludert i pakkeprisen er: 2 overnattinger sengetøy og håndklær sen utsjekk avreisedagen turkart 1 sekk ved sluttvask

  • Sengetøypakke til å legge på selv
  • Sluttvask
  • Vedsekk
BESTILL

Our Instagram

I dag har vi vært i Lilleputthammer og hatt det skikkelig gøy😂 det er mye man kan finne på om man bor hos oss noen dager #kortveitilnyeeventyr #visitlillehammer #lillehammerfjellstue #lilleputthammerPå Nordseter i lillehammerfjellet har vi mange mil med flotte stier og grusveier godt egnet til sykling. Enten om du er en erfaren stisyklist eller en familie med barn så passer Nordseter for deg!I dag har vi vært på besøk i Hunderfossen Eventyrpark, det var veldig gøy og sikkert og vi anbefaler å ta turen hit i sommer. Følg med oss videre for nye kortreiste eventyr de neste dagene🌼#hunderfossen_eventyrpark #visitlillehammer #lillehammerfjellstue #kortveitilnyeeventyrSkal du bo hos oss i sommer? Da er det kort vei til nye eventyr i fjellet. Alt du trenger er liggeunderlag, sovepose, myggolje og kanskje en gitar og en som kan spille på den, så kan du skape deg helt nye opplevelser. Vi tester forholdene nå, helt perfekt for en nydelig natt under åpen himmel. #visitlillehammer #lillehammerfjellstue #nordseter #lillehammerfjellet #nestesommerHvis noen lurer på hvor snøen er, er svaret her på Nordseter i Lillehammerfjellet.  Her er nok til alle. Glimrende forhold for #skigledepånordseter. Hjertelig velkommen til fjells.Nydelig føre, magiske solnedganger, massevis av snø og glade dager i Lillehammerfjellet  Foto: Henrik Kristensen  #skigledepånordseter #lillehammerfjellstue #lillehammerfjellet #skilykke #nordseterVi gratulerer 2 av våre unge medarbeidere Lukas Høstmælingen og Grunde Buraas fra Lillehammer  Curlingklubb som sammen med Ingeborg Forbregd og Nora Østgård spilte seg til GULL i YOG i Lausanne i dag🎉 #lillehammercurlingklubb #lillehammerfjellstue #visitlillehammerKjære alle som er så glade i Nordseter og fjellet vårt. Med et ønske om et godt nytt år håper vi alle vil legge vekk fyrverkeriet i morgen og heller nyte naturens eget fyrverkeri over Nordseter. Det er vakkert, stille, miljøvennlig, dyrevennlig, gratis og veldig i fredlige og ujålete Nordseters ånd #godtnyttår #velkommen2020 #lillehammerfjellstue #nordseter #visitlillehammer 📷 Fredrik H Martinsen

Finn oss!

Klikk for veibeskrivelse.