På Lillehammer Fjellstue kan du leie hytter og leiligheter rett ved skiløypene på Nordseter

Nevelfjell om sommeren
Bestill oppholdet ditt her.

Familiehytter og ferieleiligheter til leie på Nordseter i Lillehammerfjellet

Opp i fjellet bare 15 minutter fra Lillehammer sentrum og 30 minutter fra Hunderfossen Eventyrpark ligger vårt hyggelige ferieanlegg. Det er bare 6 km til Sjusjøen hvor det finnes et godt tilbud av sommeraktiviteter og flere steder du kan gå en god matbit samt sportsbutikk og en stor Kiwi.

 I sommer har vi kun utleie av leiligheter og hytter, fjellstuen åpner igjen til vintersesongen.  Alle våre hytter og leiligheter har egen inngang og vi tilbyr selvbetjent inn og utsjekk etter ønske. Vi har forskjellige overnattingspakker hvor billetter  er inkludert. Ta en titt her. I re

Vi tilbyr fleksibel avbestilling på de fleste av pakken våre, og skulle du plutselig få en vaksinetime etter at avbestillingsfristen har gått ut, endrer vi selvsagt datoene for oppholdet ditt.

Enten du reiser alene, med familien, en vennegjeng eller en større gruppe har vi overnattingsalternativer som passer for deg. Finner du ikke det du leter etter i vår online booking? Ring 61 27 00 00 eller send oss en e-post. Vi er 3 generasjoner i familien Martinsen som gleder oss til å ønske deg hjertelig velkommen i sommer!

I resepsjonen vår som er åpen fra 8-22 hver dag i sommerferien kan du få utlevert nøkler få kjøpt snaks og drikkevarer. Vi har også kaffe og is, og det er bare å slå seg ned på vår uteterrasse.

PAKKETILBUD

Barnas Eventyrpakke

Barnas Eventyrpakke

Overnatting i hytte eller leilighet for 2 voksne og 2 barn fra kr 4950,00 inkludert dagsbilletter til de 2 store familieparkene Hunderfossen Eventyrpark og Lilleputthammer Familiepark. Sengetøy med håndklær og sluttvask er inkludert i pakkeprisen. Det er gratis parkering ved hyttene og leilighetene, og bra WIFI. Kjøretid til Lillehammer ca 15 min og til familieparkene ca 30 min

BESTILL
Eventyrhelg fra kr 4600,-

Eventyrhelg fra kr 4600,-

Helg i hytte eller leilighet på Nordseter, bare 15 min fra Lillehammer. Inkludert i pakkeprisen er: Dagsbilletter til Hunderfossen Eventyrpark for 2 voksne og 2 barn: 2 overnattinger i hytte eller leilighet Sluttvask Sen utsjekk på søndag (frem til kl 18) Alle hytter og leiligheter har egen inngang - ingen fellesrom - liten risiko for smitte, ingen pristillegg for kjæledyr, enkel inn og utsjekk alt er selvbetjent, gratis parkering ved hyttene og leilighetene, og bra WIFI.

 • Sluttvask
 • Sen utsjekk frem til kl 18
 • Dagsbillett Hunderfossen Eventyrpark 90-119 cm
BESTILL
Høstweekend full pakke

Høstweekend full pakke

Kom til ferdig oppredde senger og ved i peisen. Sjekk inn tidlig på fredagen og sent på søndag og få maks ut av helgen. Sluttvasken tar vi. Ta gjerne med hunden, det koster ikke noe ekstra. Nyt vårt fantastiske fjell og sykkelterreng i fred og ro.

 • Sen utsjekk frem til kl 18
 • Vedsekk
 • Sluttvask
BESTILL
Lilleputthelg fra kr 3900,-

Lilleputthelg fra kr 3900,-

Helg i hytte eller leilighet på Nordseter, bare 15 min fra Lillehammer. Inkludert i pakkeprisen er: Dagsbilletter til Lilleputthammer Familiepark for 2 voksne og 2 barn: 2 overnattinger i hytte eller leilighet Sluttvask Sen utsjekk på søndag (frem til kl 18) Alle hytter og leiligheter har egen inngang - ingen fellesrom - liten risiko for smitte, ingen pristillegg for kjæledyr, enkel inn og utsjekk alt er selvbetjent, gratis parkering ved hyttene og leilighetene, og bra WIFI.

 • Sluttvask
 • Dagsbillett Lilleputthammer 3-5 år
 • Dagsbillett Lilleputthammer 6 år-voksen
BESTILL
Museumspakken fra kr 4080,-

Museumspakken fra kr 4080,-

3 overnattinger i hytte eller leilighet på Nordseter, bare 15 min fra Lillehammer. Inkludert i pakkeprisen er: Dagsbilletter til Maihaugen Friluftsmuseum og Lillehammer Kunstmuseum for 2 voksne og 2 barn 3 overnattinger og sluttvask Alle hytter og leiligheter har egen inngang - ingen fellesrom - liten risiko for smitte, ingen pristillegg for kjæledyr, enkel inn og utsjekk alt er selvbetjent, gratis parkering ved hyttene og leilighetene, og bra WIFI. Kjøretid til Lilleputthammer ca 15 min

BESTILL
3-natts-pakken fra kr 3350,-

3-natts-pakken fra kr 3350,-

Et godt tilbud på 3 overnattinger i hytte eller leilighet inklusive sluttvask og turkart.

 • Sluttvask
 • Turkart
BESTILL

Finn oss!

Klikk for veibeskrivelse.