Velkommen til Lillehammer Fjellstue

Hytter og leiligheter med skiløyper rett utenfor døren

Bor du i hyttene hos Lillehammer Fjellstue, kan du ta på deg skiene rett utenfor hyttedøren og suse ut i løypene.
Bestill oppholdet ditt her.

Hytter og leiligheter i Lillehammerfjellet

Bare 15 minutter unna Lillehammer sentrum ligger vårt hyggelige ferieanlegg. Vi har mange forskjellige overnattingsalternativer. I fjellstuen vår kan du kan sove i trivelige  rom og få servert deilig mat i vår restaurant. I hyttene med direkte adkomst til løypene, kan du hygge deg med familie og venner, eller du kan leie en leilighet med badstue og panoramautsikt. Enten du reiser alene, med familien, en vennegjeng eller en større gruppe har vi alternativer som passer for deg.

Om sommeren har du et perfekt utgangspunkt hos oss enten du søker aktiviteter i fjellet, skal på et arrangement i Lillehammer eller er på tur og har behov for overnatting i Lillehammer. Skal du på familieferie til Hunderfossen Eventyrpark eller Lilleputthammer Familipark som ligger en halvtimes kjøring unna, tilbyr vi rimelige overnattingspakker som inkluderer inngangsbilletter.

Høysesong vår er vinteren på Nordseter. Vi er snøsikre og gode på langrenn. Hos oss får du tilgang til et løypenett på over 2500 km med perfekt preparerte skiløyper rett utenfor døren. Lillehammer Fjellstue ligger midt i løypenettet mellom Pellestova og Hafjell på den ene siden og Sjusjøen og Natrudstilen på den andre, og er et flott utgangspunkt for fantastiske naturopplevelser på ski. I sommersesongen bytter vi ut skisporene med sykkel- og turstier.

PAKKETILBUD

Skihelg inklusive måltider

Skihelg inklusive måltider

Pakketilbud for 2 personer og inkluderer overnattning i hytte, nyrenovert leilighet eller rom inne på fjellstuen, sengetøy og håndklær (ferdig oppredde senger) kveldsbuffet i restauranten på fredag og lørdag og frokostbuffet og matpakke på lørdag og søndag, samt sluttvask og sen utsjekk på søndag, så det blir tid til en god skitur etter frokost. Prisen gjelder for 2 personer, ekstra personer kan komme med mot tillegg.

  • Sluttvask
  • Frokostbuffet
  • Kveldsbuffet
BESTILL
Skihelg på Nordseter i januar

Skihelg på Nordseter i januar

Kunne du tenke deg en rolig helg på hytta i januar? Med skiløyper rett utenfor døren, tilgang til oppvarmet prepperom, og en god restaurant rett i nærheten? Du kan sjekke inn fredag ettermiddag og sjekke ut søndag ettermiddag, etter en deilig skitur. Du har kanskje ikke lyst til å vaske deg ut av hytta, og du kan kjøre nesten helt til døren. Da kan du bestille hytte hos oss, vi har alt dette, og til kun kr 3800,00 for inntil 5 personer.

BESTILL
Familiepakke påske første del

Familiepakke påske første del

Overnatting i hytte eller leilighet for inntil 6 peroner med ankomst fredag 12. april og avreise onsdag 17. april. Denne pakkeløsningen er den rimligste påskepakken vi har , og inkluderer overnatting i valgt enhet, 1 sekk ved til peisen og sluttvask før avreise .

  • Sluttvask
  • Vedsekk
BESTILL
Familiepakke påske, siste del

Familiepakke påske, siste del

Denne pakken selges for siste el av påsken med ankomst onsdag 17. april og avreise mandag 22. april. Denne pakkeløsningen er den rimligste påskepakken vi har tilgjengelig, og inkluderer overnatting i valgt enhet, sluttvask før avreise og 1 sekk ved og sen utsjekk avreisedagen. Pakkeprisen gjelder alle våre hytter, som ligegr ved siden av fjellstuen, og alle våre nyrenoverte leiligheter som ligger ved Nordseter Apartments, 200 meter fra fjellstuen.

  • Sluttvask
  • Vedsekk
  • Sen utsjekk
BESTILL

Our Instagram

@team_ramsfjell har treningssamling i Lillehammer og har vært på sponsorbesøk hos oss i dag. Flinke og flotte utøvere som hadde en super sesong i fjor. Vi heier dem frem og ønsker lykke til i sesongen som kommer #lillehammercurlingklubb #teamramsfjell #visitlillehammer #lillehammerfjellstue #curlingEn morsom dag på Nordseter med masse snø  og flott vinterferievær #lillehammerfjellstue #skigledepånordseter #visitnordseter #visitlillehammer #snøhule #gladebarn #nordseterNydelige dager på Nordseter nå☀️ #lillehammerfjellstue #skigledepånordseter #visitlillehammer #visitnordseterVi er så heldige å være vertskap for denne herlige og energiske gjengen fra landslaget i padling! Vi håper og tror at 2 ukers samling på et snørikt Nordseter gjør underverker for neste sesong 😀❄️🚣‍♂️ #norgespadleforbund #padling #visitnordseter #visitlillehammer #nordseterStille i stua før skigjestene kommer inn fra dagens skitur ⛷#lillehammerfjellstue #skigledepånordseter #visitnordseter #visitlillehammer #julpåfjelletGoood jul ønskes alle fra oss i løypene i dag. Gjett hva alle ønsket seg til jul? Luer og hansker fra #lillsportFantastisk fargespill på himmelen ved solnedgang i dag🙌🌄 #lillehammerfjellstue #visitnordseter #nordseter #visitlillehammer #visitnorway #vinter #solnedgang #idyll

Finn oss!

Klikk for veibeskrivelse.

Nyhetsbrev!


You are now subscribed