Vinter på Lillehammer Fjellstue

Nevelfjell om sommeren
Bestill oppholdet ditt her.

Familiehytter og ferieleiligheter til leie på Nordseter i Lillehammerfjellet

Opp i fjellet bare 15 minutter fra Lillehammer sentrum ligger vårt hyggelige ferieanlegg omringet av milevis med tur sykkel. og langrennsløyper i Lillehammerfjellet.

Alle våre hytter og leiligheter har egen inngang og vi tilbyr selvbetjent inn og utsjekk etter ønske. Til vintersesongen åpner også Lillehammer Fjellstue etter å har vært stengt i noen måneder. Her er hyggelige rom, restaurant og varme trivelige stuer med fin utsikt. 

Enten du reiser alene, med familien, en vennegjeng eller en større gruppe har vi overnattingsalternativer som passer for deg. Finner du ikke det du leter etter i vår online booking? Ring 61 27 00 00 eller send oss en e-post. Vi er 3 generasjoner i familien Martinsen som gleder oss til å ønske deg hjertelig velkommen!

 

PAKKETILBUD

Hyttehelg med sen utsjekk

Hyttehelg med sen utsjekk

FRA KR 3200,00 for opphold fredag til søndag. Pakk skiene og kom til Nordseter for helg med hyttekos og skiturer. Her venter milevis med skiløyper rett utenfor hyttedøren. Enn varm hytte eller leilighet , inkluderer oppredde senger, sluttvask , en sekk med ved til peiskos på kvelden, og gir deg sen utsjekk på søndag på kjøpet! Sjekk inn fra kl 10 på fredag og du kan sjekke ut helt til kl 18 på søndag - så får du ekstra dag på ski !

  • Sen utsjekk frem til kl 18
  • Sengetøy og håndklær inkl oppredning
  • Sluttvask
BESTILL
Leilighet med full pensjon

Leilighet med full pensjon

Bo i en av våre leiligheter og nyt alle måltidene inne på fjellstuen. Dere kommer til en varm leilighet, vi har satt inn et utvalg av kaffe og te, sengene er ferdig oppredd og vi tar sluttvasken når dere reiser.

  • Sluttvask
  • Sengetøypakke med håndklær.
  • Frokost, lunchpakke og kveldsbuffet
BESTILL

Finn oss!

Klikk for veibeskrivelse.