På Lillehammer Fjellstue kan du leie hytter og leiligheter rett ved skiløypene på Nordseter

Løyper på Nordseter ved Lillehammer
Bestill oppholdet ditt her.

Familiehytter og ferieleiligheter til leie på Nordseter i Lillehammerfjellet

Opp i fjellet bare 15 minutter fra Lillehammer sentrum ligger vårt hyggelige ferieanlegg. Vi har mange forskjellige overnattingsalternativer. I den tradisjonsrike fjellstuen vår kan du kan sove i trivelige rom og få servert deilig mat i vår restaurant. I hyttene med direkte adkomst til løypene, kan du hygge deg med familie og venner, eller du kan leie en leilighet med badstue og panoramautsikt. Alle våre hytter og leiligheter har egen inngang og vi tilbyd selvbetjent inn og utsjekk etter ønske. I vårt 600 km fantastiske løypenett er det lett å holde en stavlengdes avstand. Fred og ro finner du garantert hos oss på Nordseter, og ønsker du å ta turen bortom Sjusjøen eller Hafjell ligger disse i samme løypenettet.

Enten du reiser alene, med familien, en vennegjeng eller en større gruppe har vi overnattingsalternativer som passer for deg, hjertelig velkommen til oss.

For tiden tar vi kun imot gjester i hytter og leiligheter etter råd fra myndighetene. Fjellstuen med restaurant er stengt inntil videre, men resepsjon og peisestua er åpen. Vi har dessverre ikke en eksakt dato vi vet vi kan åpne, det kommer an på smittesituasjonen. Ta derfor gjerne kontakt med oss hvis du har noen spørsmål rundt dette eller ønske om opphold på datoer du ikke finner i vår online booking, så ser vi hva vi finner ut av.

PAKKETILBUD

Påske full pakke

Påske full pakke

Tilbring påsken i løypene på rolige Nordseter omringet med 600 km med fantastiske løyper. Her får du 5 netter i ferieleilighet med fjellutsikt og solvendt terrasse, og med skiløypene rett utenfor. Inkludert i prisen er også 1 sekk ved til peisovnen, skiløypekart, sluttvask og sen utsjekk frem til kl 18 på avreisedagen. Det er rent, pent trygt og sikkert hos oss, og vi tilbyr kontaktfri innsjekk og utsjekk hvis ønskelig.

 • Sen utsjekk frem til kl 18
 • Vedsekk
 • Sluttvask
BESTILL
Vinterweekend full pakke

Vinterweekend full pakke

Helg i hytte eller leilighet på rolige Nordseter, omringet av at fantastisk løypenett med tilgang til over 600 km med spor. Alle hytter og leiligheter har egen inngang - ingen fellesrom - liten risiko for smitte, gratis avbestilling og endring inntil 14 dager før ankomst, ingen pristillegg for kjæledyr, enkel inn og utsjekk alt er selvbetjent, gratis parkering Inkludert i pakkeprisen er: 2 overnattinger sen utsjekk avreisedagen løypekart 1 sekk ved sluttvask

 • Sen utsjekk frem til kl 18
 • Vedsekk
 • Sluttvask
BESTILL
Første del av påsken

Første del av påsken

Fjellhytte eller ferieleilighet inklusive 1 sekk ved til peisen, sluttvask på avreisedagen og ikke minst innsjekk fra kl 10 på ankomstdagen. Reis tidlig hjemmefra og så en ekstra dag i fjellet! Gjelder for 4 overnattinger med ankomst lørdag 27/3 og avreise onsdag 31/3.

 • Sluttvask
 • Vedsekk
 • Tidlig innsjekk fra kl 10
BESTILL

Our Instagram

Nydelig skitur under en stjernehimmel på Nordseter i helgen @visitlillehammer @visitnorway #lillehammerfjellstue #turglede #skigledeNo words needed. 
📸 Stine Lombnæs #lillehammerskiklub #nordseter #lillehammerfjellet #lillehammerfjellstue #visitlillehammer #skigledepånordseterThank you for your reviews! For the 7. year in a row we have earned Tripadvisor's Travelers' Choice. We are honored to be among the happy few: did you know that only 10% of the companies on Tripadvisor have earned this award?

We could not have done this without our dedicated staff who works with the warmth of their hearts to give our guest the best experience when staying with us. So grateful for this extra encouragement in these difficult times ❤️ Hope to see you soon!I dag har vi vært i Lilleputthammer og hatt det skikkelig gøy😂 det er mye man kan finne på om man bor hos oss noen dager #kortveitilnyeeventyr #visitlillehammer #lillehammerfjellstue #lilleputthammerPå Nordseter i lillehammerfjellet har vi mange mil med flotte stier og grusveier godt egnet til sykling. Enten om du er en erfaren stisyklist eller en familie med barn så passer Nordseter for deg!I dag har vi vært på besøk i Hunderfossen Eventyrpark, det var veldig gøy og sikkert og vi anbefaler å ta turen hit i sommer. Følg med oss videre for nye kortreiste eventyr de neste dagene🌼#hunderfossen_eventyrpark #visitlillehammer #lillehammerfjellstue #kortveitilnyeeventyrSkal du bo hos oss i sommer? Da er det kort vei til nye eventyr i fjellet. Alt du trenger er liggeunderlag, sovepose, myggolje og kanskje en gitar og en som kan spille på den, så kan du skape deg helt nye opplevelser. Vi tester forholdene nå, helt perfekt for en nydelig natt under åpen himmel. #visitlillehammer #lillehammerfjellstue #nordseter #lillehammerfjellet #nestesommerHvis noen lurer på hvor snøen er, er svaret her på Nordseter i Lillehammerfjellet. Her er nok til alle. Glimrende forhold for #skigledepånordseter. Hjertelig velkommen til fjells.

Finn oss!

Klikk for veibeskrivelse.