HUNDERFOSSSEN EVENTYRPARK

Ligger en halvtimes kjøretur fra Lillehammer Fjellstue.
Hunderfossen Eventyrpark med eventyrlige opplevelser, er en helt spesiell fornøyelsespark, med troll og eventyr som tema og med et flott badeområde med småtrollbasseng for de minste.

Parken har mer enn 50 attraksjoner og severdigheter - Traktorbanen; en helsprø traktorbane der hele familien får kjøre en ekte traktor rundt på bondegården, Trollfallet - og prinsessen i tårnet, Familierafting i frådende elvestryk, bilbaner for store og små, Eventyrslottet, Høydeparken (en av Norges største klatreparker), Ivo Caprinos Eventyrgrotte med flotte eventyrtablåer, Eventyrskipet høyt til værs, tøffe elektriske gokarts, badebassenger med vannsklier, kjente artister, nytt eventyrteater, et spennende og lærerikt Energisenter og mye mer.  Prøv jubileumsnyheten og Norgeshistoriens mest spinnville bil, basert på tegninger av Kjell Aukrust – selveste ”Il Tempo Extra Gigante” spesialutgave. Med over en halv kilometer lengde, og en toppfart på 65 km/t kommer dette til å bli en unik opplevelse.

Du får kjøpt billetter i resepsjonen på Lillehammer Fjellstue - har du billett på forhånd slipper du kø. Du kan også bestille billetter samtidig som du bestiller overnatting.

LILLEPUTTHAMMER

Her kan man kjøre tog, biler, båter, karusell, pariserhjul, berg- og dalbane eller suse ned i Ola's froskehopp. Eller man kan boltre seg i klatretårn, hinderløype, på hoppepute og trampoliner. Inne i husene kan barna tegne, bygge, leke eller gå på kino.
I Barnas Bokby er det lesestunder flere ganger daglig, og det spilles ulike teaterforestillinger i den lille byen hver dag.

Lilleputthammer Familiepark i Hafjell er en miniatyrutgave av Storgata i Lillehammer anno 1900 tallet, bygd i målestokk 1:4.
For voksne gir Lilleputthammer Familiepark et historisk tilbakeblikk til 1900-tallet med datidens forretninger, hotell og kafeer. Her finnes 44 forretninger, 2 hotell, 3 kafeer, 2 bakeri, politi og kino. Her finner du alt fra J. Bøhmers Isenkramforretning og Th.Julins Broderiforretning til Pølsemaker Johansen.
Parken passer veldig bra for familier med barn fra 1-10 år, og det er mange fine pause og hvilesteder for de voksne, hvor de kan sitte og se på at barna hygger seg.

Billetter kan kjøpes med god rabatt i resepsjonen på Lillehammer Fjellstue eller bestilles sammen med overnatting.
 

BARNAS MAIHAUGEN

Maihaugen på Lillehammer er en annerledes lekeplass med mange spennende opplevelser. Gi barna en smakebit av hvordan livet var i gamle dager!