Fjellstue, hytter og ferieleiligheter på Nordseter i Lillehammerfjellet

Fjellhytter til leie i Lillehammer

Tradisjonell familiedrevet fjellstue med hjemmelaget mat

Velkommen til Lillehammer Fjellstue
Bestill oppholdet ditt her.

Velkommen til Lillehammer Fjellstue og Hytteutleie

Opp i fjellet bare 15 minutter fra Lillehammer ligger Lillehammer Fjellstue og Hytteutleie midt i turområder mellom Hafjell, Pellestova og Sjusjøen kun en 10 minutters biltur unna  Lillehammer og 30 minutter unna Hunderfossen Eventyrpark og Lilleputthammer Familiepark. 
Vi har fjellhytter, ferieleiligheter og koselige rom inne på Fjellstuen hvor det også er frokostrestaurant, trivelige oppholdsstuer, resepsjon med turistinformasjon og en liten kafè og er et supert overnattingsalternativ dersom man skal på famileparkferie, tur i fjellet eller bare er på gjennomreise.
 Enten du reiser alene, med familien, en vennegjeng eller en større gruppe har vi overnattingsalternativer som passer for deg, og familiehunden kan være med til oss..
Vi har eget opplegg for grupper og treningssamlinger. Finner du ikke det du leter etter i vår online booking? Ring 61 27 00 00 eller send en mail til [email protected]

Vi er 3 generasjoner i familien som sammen med vårt trivelige fjellstue-team gleder oss til å ønske hjertelig velkommen!

PAKKETILBUD PÅ NORDSETER

10 dagers julepakke

10 dagers julepakke

10 dagers overnattingspakke som inkluderer leie av sengetøy og sluttvask ved avreise.

  • Sluttvask
  • Sengetøypakke med håndklær.
  • Vedsekk
BESTILL
Lilleputtpakken 2 netter fra kr 5200,-

Lilleputtpakken 2 netter fra kr 5200,-

2 voksne og 2 barn -bo 2 netter i hytte eller leilighet. Inkludert er dagsbilletter til Lilleputthammer Familiepark for 2 voksne og 2 barn, sluttvask og parkering rett utenfor. Kjøretid til familieparken gjennom nydelig fjellandskap ca 25 minutter. Gratis avbestilling/endring inntil 5 dager før ankomst. Det er mulig å kjøpe til flere inngangsbilletter i resepsjonen hos oss ved ankomst.

  • Sluttvask
BESTILL
Høsthelg med sen utsjekk kr 3200

Høsthelg med sen utsjekk kr 3200

Bo i hytte eller leilighet med tur og sykkelstier rett utenfor døren. Innsjekk fra kl 10 på fredag og utsjekk helt til kl 18 på søndag - så får dere en ekstra dag i fjellet. Sluttvask, turkart og en sekk ved er inkludert i prisen.

  • Sluttvask
  • Vedsekk
  • Turkart
BESTILL
Eventyrpakken 2 parker  3 overnattinger

Eventyrpakken 2 parker 3 overnattinger

3 OVERNATTINGER i HYTTE ELLER LEILIGHET INKL SLUTTVASK- INNGANG TIL 2 FAMILEPARKER

BESTILL

Finn oss!

Klikk for veibeskrivelse.