Nordseter er et perfekt utgangspunkt for skisamlinger både for familier og utøvere. Skiløypene i Lillehammerfjellet er vanligvis noen av de første som åpner på natursnø om høsten. Løypene går langs fjellveiene, som stenger for biltrafikk så snart det er nok snø til å kjøre løypemaskin. Løypene samkjøres med Hafjell Skiresort, Pellestova, Mosetertoppen, Sjusjøen og Birkebeineren Skistadion så snart det er nok snø. Normalt har vi skiføre fra midten av november. Det er i tillegg kort vei både til skianleggene på Sjusjøen og på Birkebeinerstadion i Lillehammer dersom man ønsker noen økter på natursnø.
 

Bilde fra skiløypene på Nordseter mot Lunkevann

 

Overnatting

Vi har stor overnattingskapasitet i anlegget vårt og kan ta imot grupper opp til 200 personer med overnatting og bespisning.
Vi tilbyr overnatting i ferdig oppredde senger inne på vår trivelige fjellstue, eller ute i våre hytter med 2 soverom og i våre leiligheter.
Her kan man velge om man vil ha det rimeligst mulig å ha med eget sengetøy og vaske seg ut selv, eller man kan bestille en pakke hvor sengetøy og sluttvask er inkludert. Er samlingen en i november eller desember alltid sen utsjekk frem til kl 16 på søndag inkludert. Les mer om våre overnattingsalternativer her

Matservering

Vi serverer 3 måtider om dagen, og det er mat for aktive, som pasta med kjøttsaus, kjøttkaker , lasagna, taccobuffet og selvfølgelig dessert til hvert måltid. Inkludert er også vår frokostbuffet med et godt utvalg av pålegg. Vi lager også havregrøt etter ønske, og setter frem varm saft til å fylle i termosen. Vi tilpasser spisetider til treningsøker. I vår pakkepris inngår overnatting og mat. Prisene varierer noe fra helg og midtuke, men ligger på ca kr. 1200 pr voksen og 850 for barn, også varierer prisen litt om man ønsker å bo i ferdig oppredde senger inne på fjellstuen eller ute i hyttene eller leilighetene våre. Det er også fullt mulig for deltagere som bor på privat hytte på Nordseter å være med på måltider sammen med resten av klubben.

Frokostbuffet på Lillehammer Fjellstue

 

Sosial samling

Etter middagsservering lørdag kan spisesalene benyttes til sosiale aktiviteter. Her serverer vi hjemmelaget sjokoladekake. Vi har også mulighet til å tilby et stort samlingsrom i Nordseter Fjellkirke. Denne ligger ca 500 meter ned i veien og er et nydelig bygg å samles i. En veldig hyggelig aktivitet er å gå i fakkeltog ned til kirken. Vi kjører ned sjokoladekake og klargjør der nede. 

Fakkeltog på Lillehammer Fjellstue

 

 

Smørebod og skistall

Vi har 2 oppvarmede smøreboder og en skistall oppe ved fjellstua. Alle leilighetene har egen skibod. Vi låner ut smørejern i resepsjonen. Det er ikke tillatt å ta med ski inn i våre enheter og all prepping skal skje utenfor enhetene. Skiløypene ligger i umiddelbar nærhet (noen begrensninger i tidligsesongen). 

Hund på skisamling

Vi har en del enheter hvor man kan bo med hund. Pris for dette er kr 250,00. Hunden må ikke etterlates alene. Inne på fjellstuen er det ikke tillatt å ta med hunden av hensyn til allergi.

Løypegaranti og løypeinfo

Vårt mål er å kunne tilby min 5 km med løype på natursnø så snart forholdene tilsier det. Dersom vi av værmessige årsaker ikke får det til, er alternativet å legge treningsøkter til kunstsnøanleggene på Sjusjøen eller Lillehammer. Dersom det ikke har vært mulig å produsere snø der heller kan samlingen avbestilles kostnadsfritt 7 dager før ankomst eller tidligere dersom prognosen tilsier at det ikke er mulig å få til trening på ski. Informasjon om løyper finner du mer om på Skisporet.

Priser

I vår pakkepris inngår overnatting og mat. Prisene varierer noe fra helg og midtuke og om det er før eller etter nyttår, men ligger fra kr.1200 pr voksen pr døgn og kr.850 pr barn pr døgn. Prisen varierer også litt om man ønsker å bo i ferdig oppredde senger inne på fjellstuen eller ta meg eget sengetøy og bo ute i hyttene eller leilighetene våre.

For pristilbud send ønsket dato og antall på e-post : [email protected]


Håper vi får ønske deg og klubben velkommen til et hyggelig opphold her hos oss på Lillehammer Fjellstue.